MagyarSlovenčinaRomână
Általános szerződési feltételek és Vásárlási feltételek, ÁSZF

Általános szerződési feltételek és Vásárlási feltételek, ÁSZF

Általános szerződési feltételek és Vásárlási feltételek, ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Garancia

Az Oázis Kertészet minden esetben az adott termék gyártója által biztosított garanciát nyújtja. Ennek időtartama a termékek adatlapján található.

Szállítási feltételek

A Webáruházban a vásárló az alábbi szállítási módok közül választhat:

Személyes átvétel az Oázis Kertészet telephelyén (1-2 munkanapon belül)

Kiszállítás futárszolgálattal (3-5 munkanapon belül)

A szállítási feltételekről és árakról részletes tájékoztatást itt kaphat.

Reklamáció

A reklamációra telefonon és e-mailben van lehetőség.

Elérhetőségeink: +36 20 377 5775  (8-16 óráig) ; webshop@oazis.hu

Felhívjuk vásárlónk figyelmét, a tavaszi szezonban a nagy forgalom miatt csak korlátozott számban tudunk telefonos érdeklődésekre válaszolni. Kérjük ez esetben keressen minket e-mailben

Az e-mailben küldött reklamációkra és egyéb megkeresésekre 2 napon belül válaszolunk.

 

A Webáruház és az Áruházak készletei és árai eltérőek lehetnek

Az itt megtalálható termékeket az áruházak nem minden esetben tartják készleten. 

A Webáruház árai csak a Webáruházban leadott megrendelések esetén érvényesek. A kertészetek árai ezektől eltérőek lehetnek.  

Fizetés Oázis vásárlási utalvánnyal

Kiszállítás után történő utánvétes fizetéskor a futárnál nem lehet vásárlási utalvánnyal fizetni. A vásárlási utalványokat csak személyes átvétel esetén, a kertészetekben tudjuk elfogadni.  

Kedvezmények igénybevétele

 

Az Oázis Kertészet törzsvásárlói a webáruházban is az őket megillető kedvezménnyel vásárolhatnak. Ehhez a regisztrációkor jelezni kell a Törzsvásárló kártya meglétének tényét, és meg kell adni a kártyán található vonalkódot.

A Törzsvásárlói kedvezményt kollégáink 48 órán belül hagyják jóvá. A jóváhagyásig a termékeket eredeti áron lehet megvásárolni.

Elállási jog
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a dolog adásvételétől eltérő szerződés esetén a teljesítés megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő:

attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a dolgot átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát egyértelmű nyilatkozatban (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) köteles közölni velünk:

Cégnév:    Oázis Kertészeti Kft.
Székhely:    1101 Bp. Kőbányai út 47.
Telephely:    1101 Bp. Kőbányai út 47.
Adószám:    10741904-2-13
Cégjegyzékszám:    13-09-065247
Cégbíróság:    Pest Megyei Cégbíróság
A fogyasztói kifogások érvényesítésének címe:    webshop@oazis.hu 

Ebből a célból felhasználhatja az alábbi a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a dolgot, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a dolgot indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a dolgot.”; és

    A dolog visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

      Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a dologban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a dolog jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használat miatt következett be.

      Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szerződéses szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget.